загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Національна платформа примирення стартує 19 лютого, - Сивохо

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Радник секретаря РНБО з питань реінтеграції та відновлення Донбасу Сергій Сивохо заявив, що 19 лютого стартує Національна платформа примирення та єдності.

Про це він повідомив на сторінці в мережі Facebook.

"Будь-який мирний процес починається з діалогу. Ми допоможемо людям по обидва боки лінії зіткнення слухати і чути. Вже багато зроблено. Але ще більше роботи попереду", - йдеться в повідомленні.

"Наше завдання - "зводити мости". Менше слів - більше справ", - додав Сивохо.

Він прикріпив до свого допису відеоролик, в якому заявив, що «завдання визначені» і починається робота.

Єдині переговори, які офіційний Київ веде з представниками незаконних збройних угруповань окупованої частини Донбасу, підтримуваних Кремлем, відбуваються винятково в рамках Тристоронньої контактної групи в Мінську.

За його словами, в межах роботи цієї платформи жителі окупованих територій і переміщені особи будуть залучені до обговорення свого майбутнього в складі єдиної України.

 

Джерело:
До списку новин