загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Щоб навчити пенсіонерів платити комуналку онлайн, їм покажуть серіал

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Цей проєкт розробляє уряд.

В уряді презентували освітній серіал, як сплатити комуналку онлайн. Він семисерійний і, як кажуть розробники, дуже доступний. Основна мета — щоб люди літнього віку навчилися сплачувати усе, не виходячи з дому. Де можна його подивитися та чи готові пенсіонери взятися за онлайн науку і залишатися вдома?

Читайте такожУряд загнав пенсіонерів, які працюють, у карантинну пастку

Щоби не наражатися на неприємності і не підхопити коронавірус, всім літнім людям за 60 років рекомендовано не виходити на вулицю. Для них пропонують і додаткові сервіси, щоб отримувати гроші, оплачувати за комунальні послуги, не виходячи з дому.

Для тих у кого є банківська картка: вони можуть зателефонувати на гарячу лінію банку і через оператора провести платежі. Для тих у кого картки немає: гроші додому приноситимуть поштарі, вони й допоможуть за все сплатити онлайн.

У міністерстві соцполітики запевняють, що для людей ці варіанти не лише зручні, а ще й економні. Оскільки зменшується фінансове навантаження на платників, комісія або маленька, або її геть немає.

На аргументи чиновників, у пенсіонерів свої контраргументи: поштар принесе гроші додому разом із бактеріями.

Про те, як гроші переміщаються віртуально і як можна сплатити за комуналку онлайн, Міністерство цифрової трансформації зняло цілий серіал. У ньому сім серій, в яких відомий спортсмен Василь Вірастюк розповідає, як заплатити за все через інтернет.

Серії поки що доступні в онлайн-платформі "Дія". Однак, згодом їх покажуть і на телебаченні.

Пенсіонери, які опанують проплати онлайн, мають запам'ятати: ніколи, нікому не можна передавати дані по банківській картці. На справжніх ресурсах вас можуть ідентифікувати і без номера картки та пінкоду. 

 

Джерело:
До списку новин