загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Чому українець у великому місті переходив на російську

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Програміст та адміністратор української Вікіпедії Назар Токар підготував ролик про походження української мови. У ньому показав як її паплюжили та намагалися знищити. Під впливом цього, українці почали соромитися своєї мови.

"Російські історики намагалися подати українську уламком слов'янських мов, а совєцька влада називала її діалектом неосвічених мас.

І свого окупанти досягли: умовний українець, приїжджаючи до великого міста, миттєво переходив на російську, щоб не видавати свого походження, якого соромився", - повідомляє tokar.ua.

Читайте такожСимвол великої самотності

Команда сайту заявила, що, озброївшись критичним мисленням і архівами мовознавців, вирішила розібратися в історії української мови та розвінчати міфи.

Російський імператор Олександр II підписав у німецькому місті Емс таємний указ про заборону української мови 30 травня 1876 року. Документ доповнював основні положення попереднього антиукраїнського Валуєвського циркуляра.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

Джерело:
До списку новин