загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В Україні за документами зникло більше 10 млн гектарів землі

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У Державній службі України з питань геодезії, картографії та кадастру спростували попередні заяви уряду про наявність 10,4 млн га землі в розпорядженні держави. У відомстві назвали це відвертою брехнею.

Це питання прокоментував сам голова Державної служби для ЗМІ. За словами чиновника, зараз у розпорядженні країни знаходиться не більше 2 млн га землі.

“Це була брехня. Запроваджували в оману і стверджували, що ця земля у держави“, – зазначив він.

Також глава відомства уточнив, що вже після передачі відповідних ділянок у власність ОТГ у країни залишиться лише 750 тисяч га землі.

Тобто, це фактичні більш ніж в 10 разів менше від тих цифр, які раніше озвучили в Кабміні.

Нагадаємо, що вже до 7 липня поточного року Держгеокадастр (Державний земельний кадастр) вніс докладні відомості про більш ніж 14 млн. (14,6) ділянок землі сільськогосподарського призначення.

Всього ж до сьомого липня головна земельна служба країни внесла відомості про майже 22 млн. (21,8 млн) Ділянок землі. Їх загальна площа сягає майже 44 млн гектарів (43,8 млн га).

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

Джерело:
До списку новин