загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Ален Делон: «Немає нічого дурнішого за штучну молодість»

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Французький актор Ален Делон завжди вкрай негативно ставився до пластичних операцій. Ще в 90-х роках кращі пластичні хірурги пропонували 60-річному акторові скинути десяток-другий років, але Делон завжди відкидав таку можливість.

Ален Делон філософ по життю, тому вважає свій вiк не недоліком, а перевагою. Актор говорив, що з роками приходять нові вікові ролі, які йому цікавіші, ніж молоді персонажі. Тому гнатися за минулою молодістю, з його точки зору, це шлях назад, а він хоче йти вперед. До того ж, здаватися іншим, ніж ти є насправді, за його розумінням, негідно справжнього чоловіка: «Немає нічого дурнішого за штучну молодість – себе не обдуриш, а ось людей, можливо, і насмішиш…»

У 2017 році Ален Делон офіційно оголосив про завершення акторської кар’єри і переключився на бізнес. Створені ним компанії успішно займаються продюсерством, а також виробництвом різних товарів.

Під брендом «А. D. » сьогодні успішно продаються: білизна, парфуми, краватки, годинники, окуляри і різні аксесуари. Сам актор керує бізнесом зі свого швейцарського особняка в передмісті Женеви, який відомий однією з найбільших в світі приватних колекцій антикваріату. Про молоді роки кінозірки вже складають легенди.

Відомо, що він виховувався в прийомній сім’ї після того, як його рідні батьки розлучилися, і ніхто з них не захотів брати відповідальність за дитину на себе. У школі вчився погано, мав славу хулігана, але дівчата все одно всіляко намагалися завоювати увагу найкрасивішого хлопчика школи. В юності він не розумів вигоду від своєї привабливої ​​зовнішності:

«Якби я відразу зрозумів, що володію такою зброєю, такою владою, то не почав би свою кар’єру ковбасником… В підсумку, у моєму особистому житті я нічого не робив сам – все за мене робили жінки…».

З приводу «ковбасника» він мав на увазі бізнес батька, який мав невелику компанію з виробництва ковбас та м’ясних напівфабрикатів.

Після школи він намагався допомагати батькові, але потім плюнув і завербувався служити до французького легіон. Кілька років служби в армії сприятливо вплинули на молодого хлопця. Він став відповідальним і дисциплінованим, але найголовніше, на службі він зрозумів, що хоче бути саме кіноактором. І ось позаду блискуча акторська кар’єра – понад сорок головних ролей у найвідоміших режисерів.

Ален Делон входить в десятку кращих кіноакторів всіх часів. Але останні інтерв’ю артиста насторожують песимізмом. Він відверто розчарований:

«Тоді, як і сьогодні, гроші були головними. Але все ж були речі, які не вимірювалися грошима. Сьогодні таких речей уже не залишилося. Я втомився від цієї сучасності, і коли прийде час, я без жалю залишу цей світ…».

До списку новин