загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Ясновидець Іван про майбутнє України

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

ЯСНОВИДЕЦЬ ІВАН САМ З ДОНЕЧЧИНИ, КОЛИШНІЙ ШАХТАР, АЛЕ ЗАРАЗ ОПИНИВСЯ В КАРПАТАХ. ДО НЬОГО Й ЗАВІТАЛА ЕКСПЕДИЦІЯ ДОСЛІДНИКІВ СУЧАСНИХ УКРАЇНСЬКИХ МОЛЬФАРІВ, ЩОБ ПОЦІКАВИТИСЯ ДОЛЕЮ ЧОЛОВІКА І ЙОГО ПЕРЕДБАЧЕННЯМ ПРО ПОДАЛЬШИЙ РОЗВИТОК ПОДІЙ МІЖ УКРАЇНОЮ Й РОСІЄЮ І У СВІТІ. ЩЕ ЙОГО БАБУСЯ, ЯКА СИДІЛА КІЛЬКА РАЗІВ ЗА ЗНАХАРСТВО, КАЗАЛА ВЕЛЬМИ ЦІКАВІ Й ПРОРОЧІ РЕЧІ. ВІН НАЗВАВ КІЛЬКІСТЬ ДНІВ ДО ЗАКІНЧЕННЯ: “В КІНЦІ ЖОВТНЯ-ЛИСТОПАДА ЗНІМУТЬ ПУТІНА”

Ясновидець Іван сам з Донеччини, але зараз опинився в Карпатах. До нього й завітала експедиція дослідників сучасних українських мольфарів, щоб поцікавитися долею чоловіка і його передбаченням про подальший розвиток подій між Україною й Росією і у світі. Почули цікавого мандрівники й автори популярного Ютуб-каналу “Гуцулендія” чимало. Ось що розповідає пан Іван.

– Про напад рф на Україну було відомо, ще коли Путін тільки прийшов до влади. Моя бабуся, ще коли я малий був, говорила про зло від комуністів. Вона сиділа кілька разів за знахарство, а раз її арештували за піонерські галстуки, які вона спалювала, кажучи, що це вони від нечисті.

А от вдруге бабуня постраждала саме знахарство. Мені було 14 років, коли сталося зі мною в тому віці якесь прояснення, побачив: війна, війна, війна… Все хотів я допитатися у бабусі, що це буде за боротьба, а вона мені казала:

«Прийде росіянин і буде нас знищувати». Я питаю: «За що?» Вона відповідає «А ні за що. Все життя наш народ як кістка Росії поперек». Бабуся лікувала травами, зналася на них.

Я ходив з нею пішки в Харківську, Дніпропетровську область, де ми збирали цілющі рослини, збирали їх навіть тут, на заході країни, в Карпатах. Бабуся у ступці розтирала їх в порошок, робила різні ліки. Я весь час приймав у цьому участь, допомагав їй.

За 10 днів до російського вторгнення 24 лютого 2022 року мені сон наснився: ніби приходять до мене люди про погонах, і один сказав: «Почнеться війна з Росією.» І так і сталося. Про ті навчання біля наших кордонів я одразу казав: то не навчання ніякі, а підготовка до нападу. І одному полковнику я тоді сказав про те, що насувається, що дуже постраждає Схід і Південь України, але він, як і наші правителі, що зараз є, сказав мені лиш «Не робіть паніку». Але все так і сталося!

Коли моя бабуся казала «Ой, натерпиться наш народ від цієї влади!», я їй говорив: «Мовчи, бабусю, бо третій раз сядеш». А вона відповідала: «Та я вже готова на все, аби людям добре жилося».

І ось – йде це важке протистояння. Слава нашим бійцям, нашим воїнам, людям, що об’єдналися заради України і дають відсіч! Ми переможемо. Але якою ціною? Нажаль…

Війна закінчиться. По моїм розрахункам лишилося 42 дня. Зараз ми виходимо на істину праведності, державності. Ми вийдемо на свої кордони. І Крим повернеться, тільки це буде після періоду переговорів.

Що думаю про їхню мобілізацію? Щоб вони там не робили і не говорили, Росія приречена на провал. Але нам не можна спасувати. Подивіться самі: Маріуполь… Я ж сам з Донеччини, колишній шахтар, знаю ті настрої і до чого це вело. У нас на таких як я просто кажуть знахарі, ясновидці, а не мольфари.

Я натерпівся за свої знання й видіння ще у школі. Який буде кінець Путіна і що чекає Росію? РФ розпадеться частково, заваруха буде в Москві і в Петербурзі, Китай забере Урал. Наші – Кубань, Бєлгород й інші території, Кавказ відійде від рф і більшість мусульманських країн. І в цьому буде великий плюс.

Перемога буде наша і все буде добре. Слава Богу, що наша земля така родюча, яка нас живить і годує.

В кінці жовтня-листопада знімуть Путіна. Такого нерозумного правителя Росія теж ще знала. Хижак! Він по головам до влади прийшов. Я прекрасно знаю, як «обробляли» схід України: «Ми кормім остальних, обуваєм, одєваєм», закладали це все психологічно. Я сам ніколи не був ні піонером, ні комсомольцем, ні комуністом. Але стільки прийшлося перетерпіти! Ми народ такий, що любимо красоту: ви подивіться, Янукович – красивий, високий, стрункий, але я його з його дитинства знаю – бандит! Як він в тому Єнакієво на заводі крав залізо, а на ранок його викупав в прийомі металобрухту директор того заводу. А кожна болванка – 15 – 20 кг. Я з ним що вихідних перетинався в клубі «Шахтар».

Джерело:
До списку новин