загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Жінка в 122 роки розкрила свій секрет довголіття

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Мешканка філіппінського міста Кабанкалан, яка жива 122 роки, розкрила секрет довголіття. Про це пише Atres Media. Франциска Сусано народилася 11 вересня 1897 року. У жінки є 14 дітей, а сама вона все життя пропрацювала на фермі.

Саме свіжим овочам вона приписує заслугу свого тривалого життя. Сусано віддає перевагу кабачкам, баклажанам, коренеплодам, а також любить мед. Місцева влада перевіряє вік Сусано.

Якщо справжність її документів підтвердиться, то її визнають найстарішою жінкою у світі. На поточний момент цей титул належить 117-річній японці Кане Танака. Крім того, довгожителька все життя грає на губній гармошці, продовжуючи і в похилому віці робити це щоранку.  

До списку новин