загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Запровадження системи обов'язкового пенсійного накопичення є одним із пріоритетів уряду

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Для реалізації права кожного українця на достойну пенсію має запрацювати система пенсійних накопичувальних рахунків. Її запровадження є одним із урядових пріоритетів на 2023 рік.

На цьому під час засідання уряду 3 січня наголосив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, передає Укрінформ. «Україна вже багато років має проблему з наповненням Пенсійного фонду. Працездатного населення стає менше, кількість пенсіонерів збільшується. Війна зробила ситуацію критичною.

Реформа полягає в тому, що всі працевлаштовані українці матимуть свої пенсійні накопичувальні рахунки. Кошти йтимуть туди з трьох джерел: внесок роботодавців, внесок держави на паритетних із роботодавцем засадах та добровільні внески громадян», - сказав Шмигаль.

За його словами, запровадження обов’язкового пенсійного накопичення сприятиме реалізації на практиці права кожного українця на достойну пенсію. Крім того, Прем’єр-міністр підкреслив, що стратегічним пріоритетом залишається і продовження підтримки всіх українців, які опинилися у складних життєвих обставинах.

«Адресність буде ключовим підходом до соціальної допомоги. Всі соціальні виплати та пенсії ми забезпечимо повною мірою», - запевнив він.

Джерело:
До списку новин