загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Боже, дай мені сили прожити ті дні, коли я відчуваю, що більше не можу

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Останнім часом я відчуваю, що мої сили буквально на нулі. Іноді я задаюся питанням, чи закінчаться коли-небудь страждання. Я пройшов усі перешкоди, які зустрічалися на моєму шляху, але я втомився.

Після кожної виграної мною битви мене чекала ще одна. Кажуть, що Бог дає найважчі битви найсильнішим воїнам, але, Боже, Ти, мабуть, сильно віриш в мене, тому що я навіть не знаю, куди мені далі йти. Я не прошу про життя без перешкод, так як воно зробить мене безпорадним.

Я не прошу полегшити життя, тому що я знаю, що чим складніше битва, тим солодша перемога. Я прошу дати мені сили, щоб все це пережити. Іноді я відчуваю, що просто не можу продовжувати.

Мені здається, що це занадто для мене і я не впораюся самостійно. Навколо мене зараз відбуваються речі, яких я не розумію. Деякі з них змушують мене відчувати себе безпорадним і розгубленим.

Бог, я знаю, що Ти завжди поруч зі мною, але я прошу, дай мені сили в той момент, коли здається, що все втрачено. Я знаю, Ти вислухаєш мене, адже Ти сильно любиш мене.

Моє серце стурбоване, але я повністю довіряю Тобі. Боже, я приходжу до тебе за силою – силою для мого тіла, щоб продовжувати рух, силою для мого розуму, щоб продовжувати думати, і силою для моєї душі, щоб продовжувати вірити. Боже, будь ласка, дай мені силу, в якій я потребую сьогодні, щоб я міг змінити своє завтра.

До списку новин