загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсіонерка самотужки «розміновує» городи та поля на Миколаївщині

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Жителька Степової Долини Миколаївської області Ганна Пліщинська ходить рідним селом з металошукачем, «розміновуючи» поля та городи.

«Ви знаєте, скільки тут уламків? Море! Поїхали, купили ми два металошукачі, щоб розміновувати землю. 67 років, а я ходжу розміновую собі городи, поля. Тому що хто буде розміновувати? Нема ж кому!», — розповіла жінка виданню «Новини Приазов’я».

Каже, такою справою займається задля безпеки власної корови на прізвисько Лана, інших тварин та односельців. «Заради корови я це все розмінувала, усі городи. Тепер вона пасеться тут. І я нічого не боюся, бо ніде нічого немає. Тільки одні уламки можуть бути, а так снарядів немає», — зазначає пенсіонерка.

Торік у селі стояли ЗСУ, тож росіяни гатили по них. Горіли поля, багато худоби загинуло, чимало будинків пошкоджено. Пані ж Ганна тоді евакуювалася разом з коровою до Черкас, а тепер повернулася й відновлює домашнє господарство, а також пробує себе в ролі «сапера-аматора».

Уже встигла знайти дрон, кілька розірваних снарядів та купу уламків. Збирає лише невеликі уламки. Інші небезпечні знахідки пенсіонерка не чіпає — одразу викликає поліцію. Мріє, як і всі українці, про перемогу й повернення всіх наших солдатів живими та здоровими. Щиро в це вірить і каже, що українці — незламні люди.

Джерело:
До списку новин