загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Жителька Тернопільщини в 95 років отримала біометричний закордонний паспорт

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Жителька Тернопільщини в 95 років отримала біометричний паспорт, а також ID-карту та змінила прізвище. Про це повідомили на сторінці міграційної служби в Тернопільській області.

"Жінка розповіла, що в молоді роки вийшла заміж, але тодішні обставини завадили їй змінити прізвище на чоловікове. Усе подружнє життя вона користувалася своїм дівочим прізвищем. Чоловіка немає уже 13 років. Жінка вирішила взяти його прізвище. Аби пришвидшити процедуру, їй порадили скористатись новою послугою — одночасним оформленням ІD-картки і біометричного паспорта для виїзду за кордон. У пані Ганни розпочалась нова сторінка життя, а в новенькому закордонному паспорті невдовзі з’явиться відмітка про першу поїздку за межі України", — йдеться у повідомленні.

Пенсіонерка звернулася в Борщівський відділ міграційної служби для оформлення нових документів.

Джерело:
До списку новин