загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Дніпрі люди з інвалідністю безоплатно користуються «соціальним таксі»: кому та куди можна звертатися за послугою

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

За даними з міськради, наразі в Дніпрі послугою «Соціальне таксі» користується 781 людина з інвалідністю. Для перевезень використовують спеціально обладнані автомобілі: два автобуси й чотири мікроавтобуси.

Як замовити послугу

Замовляти поїздку необхідно заздалегідь, бажано за 10 днів, розповідає директор міського центру соціальної допомоги Максим Єрьоменко. Наприклад, таким таксі можна скористатися, аби відвідати лікарню, заклад соцзахисту, юридичні, фінансові установи, органи місцевого самоврядування, вокзали та аптеки.Аби почати отримувати послугу, необхідно надати пакет документів до центру соціальної допомоги: посвідчення особи з інвалідністю або пенсійне, копію довідки МСЕК, паспорт та ідентифікаційний номер.

Також це можна зробити через «Кабінет мешканця» на сайті міськради або надіслати документи через вайбер за номером: 098-165-91-91.Кожна людина і кожна громадська організація, які стоять на обліку для перевезення, мають право на 4 поїздки на місяць тривалістю не більше ніж три години на день (для групових перевезень тривалість поїздки може досягати  восьми годин).

Джерело:
До списку новин