загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Якщо є два свідки: як ВПО може підтвердити свій трудовий стаж

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Як підтвердити трудовий стаж для ВПО Дійсно, багато роботодавців з окупованих територій не мають змоги передати трудові книжки з відповідними записами. У такому випадку потрібно знайти не менше двох свідків з минулої роботи. Свідками можуть бути особи, які знають заявника за спільною роботою і мають документи про свою роботу за час, коли заявник теж працював на цього роботодавця.

Таким чином працівники ПФУ можуть підтвердити відпрацьований стаж українця. Зміни щодо надавання допомоги ВПО У липні цього року змінилися деякі категорії населення, які можуть отримувати допомогу для ВПО.

Виплати більше не отримають: тим, які перебувають за кордоном понад 30 календарних днів поспіль без обґрунтованих причин; повернулися до покинутого місця проживання; відбувають покарання в місцях позбавлення волі; були засуджені за колабораціонізм, зробили великі покупки, наприклад, автівку (не старше 5 років) чи земельну ділянку, квартиру, будинок на суму понад 100 тисяч гривень.

Натомість є категорії людей, яким продовжили надання виплат автоматично.

До них належать: сім'ям, у яких середньомісячний сукупний дохід на одну особу не перевищує 8 372 гривень; якщо в сім’ї є люди працездатного віку, які доглядають за дітьми віком до 6 років; людям з інвалідністю; людям, середньомісячний дохід яких не перевищує 6 279 гривень; людям, які отримують пенсію, яка не перевищує 6 279 гривень; людям, які мають трьох і більше дітей віком до 18 років; людям, які доглядають за особами з інвалідністю І групи, дітьми з інвалідністю, людьми з інвалідністю І чи II групи внаслідок психічного розладу, людьми, які досягли 80-річного віку; студентам денної або дуальної форми навчання, які не мають реєстрації в гуртожитках; людям, які надають соціальні послуги та отримують за це компенсацію.

Джерело:
До списку новин