загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Севастополі досі триває купальний сезон, цвітуть квіти і зеленіє трава

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Севастополь зустріне перший день зими аномально теплою погодою. Температура повітря останні три дні коливається від плюс 16 до плюс 20, на морі повний штиль, а в місті розквітають квіти й на деяких фруктових деревах навіть з’явилися плоди, передає УНН.

Навесні кримські синоптики заявляли про те, що в цьому році вже в квітні в Севастополі настало літо. Незважаючи на різке похолодання по всій Україні і Криму в листопаді, в Севастополі трималася відносно тепла погода, а починаючи з середи повітря прогрілося до плюс 18 градусів. На думку синоптиків, аномальному потеплінню сприяє південний вітер.

Кореспондент агентства РІА Новини особисто об’їхав кілька районів міста і переконався в тому, що практично скрізь зазеленіла трава, на деяких деревах розпускаються бруньки, а у декількох слив, які ростуть біля моря, з’явилися перші плоди. В центрі міста на десятках клумб розцвіли квіти, навколо них літають бджоли і метелики. А на Приморському бульварі, на подив городян, зацвіли кілька троянд.

За попередніми прогнозами, аномально тепла погода у Севастополі може протриматися всю першу декаду грудня. На міських пляжах, а також в Блакитній бухті вода тримається близько плюс 16-17 градусів за Цельсієм, що дозволяє багатьом городянам не закривати купальний сезон.

До списку новин