загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсіонери з Корабельного району оздоровлюються на йодистих озерах

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

З великим задоволенням підопічні відділення соціально-побутової адаптації Корабельного району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради їдуть у нові подорожі, щоб побачити та почути щось нове, цікаве.

Цього разу наша подорож була до Херсонської області, у мальовничі місця, які знаходяться у Цюрупинському районі, між станціями Цюрупинською та Раденською. Між лісом та степом знаходиться край дивовижних озер, це – йодисті озера.

Безкрайні степи, солоні озера, просочене степовими травами повітря - усе це багатство Таврийского краю.

Підопічні відділення з великим задоволенням приймали водні та грязьові процедури в цих озерах, а їх шість, вони розташовані неподалік одне від одного, від мілкого до глибокого. Вода йодистих озер бурого кольору - від темного до світлого - за рахунок різної концентрації йоду.

Ще більшу цінність має лікарська грязь, яка тягнеться вздовж берегів темною доріжкою (там де росте комиш) та якою користуються всі, від малого до дорослого. Є озеро з красивою блакитною гряззю. В кожного озера є своя загадкова красива назва – озеро любові, озеро Клеопатри та інші. Нажаль, ці озера на даний час мало досліджені, мало хто знає, які ще чудеса вони в собі таять.

Хоч до озер доїхати не просто, але це улюблене місце відпочинку для багатьох мешканців Херсонщини. Нам воно теж сподобалося і ми маємо надію відпочити там ще не один раз. Тож запрошуємо громадян похилого віку Корабельного району приєднуватися до цікавого, різноманітного, пізнавального світу та завітати до районного відділення соціально-побутової адаптації.

Заступник директора міського територіального центру Г.М. Громов

До списку новин