загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В Україні збудували "бджолопіраміду" для апітерапії

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У Галичі Івано-Франківської області районна організація пасічників збудувала "бджолопіраміду" для апітерапії, передає прес-службa Галицької райдержадміністрації.

У неділю, 18 серпня, "бджолопіраміду" урочисто відкрили за присутності представників районної та міської влади, обласної та районної спілки пасічників, лікарів-апітерапевтів.

За словами голови Галицької районної спілки бджолярів Віктора Білаша, аналогів такої споруди в Україні немає.

"За геометрією вона є чотиригранною, рівносторонньою пірамідою, грані якої чітко зорієнтовані на чотири сторони світу. Щоб її створити, делегація пасічників району об’їздила чимало місць в Україні, консультувалась зі спеціалістами з пірамідології та біоенергетики і лише після цього, перечиташи відповідну літературу, набравшись досвіду, виробивши будівельну технологію і макет, почали зводити свою (причому, без жодного цвяха)", - розповів В.Білаш.

Висота "бджолопіраміди" – 3,8 м, довжина – 5,12 м.

"Тут людина лежатиме на вулику, отвори якого виведені назовні. Сподіваюся, що за допомогою спеціальної методики ми зможемо відновити здоров’я багатьом галичанам",- зазначив В.Білаш.

Нагадаємо, сьогодні, 19 серпня в Україні відзначають День пасічника.

До списку новин