загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Можна висадити часник

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Жовтень — час завершення польових робіт. Зривають яблука та груші. Потрібно очистити сад від листя і сухих гілок. Підготуйте дерева та кущі до зими, скопайте землю біля стовбурів і навколо ягідників.

Побіліть садові дерева, захистіть від гризунів. До кінця жовтня підлийте плодові дерева та кущі. Це забезпечить вдалу зимівлю.

На початку жовтня смородину розмножують живцями, висаджують ягідні кущі. У перших числах жовтня раджу посіяти під зиму моркву, кріп, петрушку, шпинат. Також можна висадити часник. Прибираємо з городу останні коренеплоди: петрушку, моркву, селеру, буряк. Викопайте хрін. В середині місяця в теплицю або на підвіконня висівають петрушку, коріандр, базилік, кріп. Вкрийте на зиму цибулинні теплолюбні багаторічні квіти, декоративні кущі. Викопайте та просушіть жоржини й інші бульбові квіти. Замульчуйте землю на клумбах. Початок жовтня — останній термін висадки тюльпанів і гіацинтів.

10 тисяч сортів троянд вирощують в Україні. Кущі висаджують на початку жовтня. Для квітів не підходить заболочена та суха земля.

Автор: Галина ДМИТРІЄВА

До списку новин