загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Шоколадна ковбаска

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Шоколадна ковбаска

400 г - печива Марія 200 г - цукру 2 шт. - сирих жовтків 100 г - вершкового масла 100 мл - молока 60 г - какао-порошку 150 г - горіхів мигдалю 100 г - шоколаду гіркого 2 ст. лож. – коньяку

Приготування:

Висипати в целофановий пакет печиво та пом'яти його руками. Шматочки повинні бути великими. Жовтки збити з цукром доки суміш не стане білою. Шоколад розтопити з вершковим маслом, додати всі інші інгредієнти, перемішати. В кінці додати ламане печиво. Поділити на три порції. Кожну упакувати в целофан і, злегка втрамбовуючи, згорнути у формі товстенької ковбаски. Покласти в морозилку. Коли застигне, обсипати цукром й загорнути у фольгу.

 

Смачного!

До списку новин