загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Торт "Горіховий достаток"

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Торт "Горіховий достаток"

Для багатьох горіховий торт - це найулюбленіший десерт. Є не один рецепт його приготування, і кожен з них по-своєму оригінальний і неповторний. Пропонуємо вашій увазі рецепт дуже смачного духмяного торту з насиченим горіховим смаком! Горіхи входять до складу і тіста і крему.

Інгредієнти:

борошно пшеничне 320 гцукор 1 склянкаяйця курячі 2 шт.сметана 0.5 склянкисода харчова (гашена) 0.5 ч. ложкигоріхи волоські 60 шт.молоко згущене (банка) 1.5 шт.масло вершкове 300 гкакао 4 ст. ложкивершки 2 ст. ложки.

Розраховано на 8 порцій.

Приготування:

Розтираємо яйця з цукром, додаємо сметану.

Горіхи (половину) очищуємо і розмелюємо в комбайні в крихту. Вмішуємо в тісто.

Додаємо борошно, соду і добре розмішуємо.

Тісто викладаємо у змащену форму і випікаємо близько 35 хвилин при 180 градусах.

Розрізаємо корж на 2 нерівні частини: тонку (близько 1 см) залишаємо для основи, решту кришимо на дрібні шматочки.

Для крему: розм'якшене вершкове масло збиваємо зі згущеним молоком, наприкінці додаємо какао-порошок (1 столова ложка). Другу частину горіхів подрібнюємо шматочками. Змащуємо кремом основу торта і посипаємо шматочками горіхів.

Решту крему змішуємо з крихтою і горіхами, добре вимішуємо і гіркою викладаємо на змащений корж. Масу розрівнюємо на поверхні. Трохи горіхів залишаємо для посипання.

Приготуємо глазур: змішаємо какао (3 столові ложки) з цукром, додамо вершки, ставимо на середній вогонь при постійному помішуванні, наприкінці додаємо вершкове масло (1 чайна ложка).

Поливаємо торт цівкою і посипаємо горіхами. Ставимо торт на декілька годин до холодильника для просочення.

Смачного!

До списку новин