загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Інтер’єр за знаком Зодіаку. Як створити інтер’єр за знаком зодіаку

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Інтер’єр за знаком Зодіаку.  Як створити інтер’єр за знаком зодіаку

Інтер’єр для знака зодіаку справа не жартівлива. Виключати вплив небесних зірок на наше життя і на те, як і де ми живемо – не варто. Звичайно, наш інтер’єр залежить багато в чому не тільки від розташування зоряних світил, але від доходу і отриманої освіти, які формують естетичний смак.

Якщо спробувати поєднати ваш естетичний смак з перевагами вашого знаку зодіаку, то можна створити цілковиту гармонію у вашому домі. Це своєрідний Фен шуй, який зможе знайти рівновагу між душею і тілом.

Інтер’єр для знака зодіаку Овен

Перший і найпотужніший знак зодіаку – Овен, плюс він енергійний і вічно готовий до змін. Так і в своєму інтер’єрі Овнам потрібні постійні перестановки і зміни. За рік цей знак може перейти зі стилю кантрі на хай тек або класику, Овни дуже непередбачувані у своєму виборі. Через це вони часто стають експериментаторами і піддослідними кроликами дизайнерів.

Для різноманітності квартирної обстановки Овнам не потрібно дорогих меблів, капітального ремонту або нової розстановки меблів. Цей знак зодіаку цінує винахідливість і оригінальність, але ніяк не розкіш і багатство.

Стіни краще прикрасити картинами або яскравими фотошпалерами. Лампи рухливих конструкцій і паркет будуть близькі Овнам. 

Легкі і пишні штори зі складками будуть надавати Овна спокій після важкого трудового дня і відчуття свободи.

І пам’ятайте, що не важливо в будинку або квартирі живе Овен, але це місце має бути близько до розваг і суспільству. Віддалена сільце не місце для креативного і харизматичного баранці.

Колір і меблі в інтер’єрі для знака зодіаку Овен

Оскільки Овни особистості неординарні, то у них інтер’єрі однозначно повинна бути незвичайна меблі. Це може бути барвиста люстра, раковина у формі квітки, оригінальні скульптури, різні аксесуари, дзеркальні стелі.

 

Головне, що повинно бути присутнім в меблів Овнів – це легкість. Не дивуйтеся, якщо вони виберуть старовинні меблі.

Колір в інтер’єрі Овна:

·         жовтий;

·         червоний;

·         оранжевий;

·         бірюзовий інтер’єр для знака зодіаку Овен.

Кольори вибирати варто тільки яскраві, похмурі і важкі не підійдуть. Це пов’язано з особливою життєрадісністю Овнів.

Інтер’єр для знака зодіаку Телець

Тельці є натурами романтичними і тяжіють до багатства. Зазвичай їх кімнати нагадують розкішні виставки з дорогого текстилю, різьблених меблів і сучасної техніки. Тельцям не варто переборщувати з аксесуарами, тому як, вони можуть витіснити особистість господаря на другий план.

Будинок Тельця є не тільки його захисної фортецею, а й куточком для відпочинку. Тихий будинок за містом стане мрією Тельця. Облаштовувати будинок цей знак зодіаку любить власними руками і вважає, що це життєво важливо. Тельці изредко переїжджають, адже важко залишити будинок, створений своїми руками.

Колір і меблі в інтер’єрі для знака зодіаку Телець

Меблі, безумовно, повинна бути розкішною. Вибирають меблі Тельці по кілька годин і навіть днів. Їм відмінно підійде дерев’яні меблі в стилі кантрі, але й не факт, що Телець встоїть від показності шкіряних меблів.

 

Колір в інтер’єрі для Тельця:

·         легкий жовтий;

·         фіолетовий;

·         оливковий колір в інтер’єрі для знака зодіаку Телець;

·         зелений.

Ідеально скомбінувати легкі постільні тони – смарагдовий і оранжевий, фіолетовий і оливковий.

Інтер’єр для знака зодіаку Близнюки

Близнюки – це самі гостинні люди, які постійно змінюють інтер’єр. Затишок, практичність і простір – головні складові інтер’єру. Класика створить комфорт і задовольнить потреби Близнюків. Мінімальна кількість предметів та ексклюзивні речі, зроблені за індивідуальним замовленням, додадуть інтер’єру Близнюків неповторність, яку вони так хочуть.

Будинок Близнюків наповнений завжди безліччю телефонів, телевізорів і радіо, тому як, спілкування мета життя Близнюків. Їм так само не підійде будинок, розташований за містом.

Меблі в інтер’єрі знака зодіаку Близнюки

Близнюкам підійде легка меблі, розкладні дивани, столи – трансформери, пуфи і безліч подушок, як в японському стилі. Меблі на колесах або складні конструкції ідеально підійдуть Близнюкам. Простора обстановка і трохи меблів – все, що потрібно цьому знаку зодіаку.

 

Колір в інтер’єрі знака зодіаку Близнюки

·         відтінки світло – жовтого;

·         кремові;

·         блакитні кольори в інтер’єрі.

Яскраві акценти Близнюки можуть вносити в міру потреби і бажання.

Інтер’єр для знака зодіаку Рак

Для Рака будинок є надійним притулком, а сім’я неймовірно важлива. Величезна увага приділяють Раки інтер’єру. Висока мода для цього знака не важлива, у них є свій стиль і відчуття смаку, які вони здатні створити своїми руками.

Прикрашати інтер’єр Раки люблять великими акваріумами, сімейними фото, дитячими підробками, безліччю живих квітів. Старовинні речі та антикваріат дуже приваблюють Раков.

Колір і меблі в інтер’єрі для знака зодіаку Рак

Меблі вибирається дорога і шикарна. Ідеально підійде меблі в техніці декупаж, зроблена своїми рукамі.Хорошо виглядатимуть важкі портьєри і непомітні світильники.

 

Колір в інтер’єрі для Рака:

·         персиковий;

·         лимонний;

·         коричневий;

·         темно-зелений;

·         сірий колір в інтер’єрі;

·         рожевий.

Колір інтер’єру Рака залежить від ступеня його емоційності і романтичності.

Інтер’єр для знака зодіаку Лев

Інтер’єр Льва повинен бути в першу чергу подивом гостей. Створити казковий палац – це незабутня мрія Лева. Лев усвідомлює свою індивідуальність, тому інтер’єр оформляється з голочки.

Колір і меблі в інтер’єрі для знака зодіаку Льва

Прекрасно підійдуть меблі з червоних парод дерева або дуба, натуральні тканини, різні види дзеркал, шкіра, оригінальні вази, благородні метали і картини відомих художників, кришталеві люстри, дорогі свічники.

Масивні шафи, що мають різьблені конструкції, велике ліжко, крісло качалка і величезне джакузі – ідеальна меблі для Лева.

 

Кольори в інтер’єрі для Льва

·         червоний;

·         бежевий;

·         відтінок коричневого;

·         синій;

·         теракотовий;

·         золотий.

Інтер’єр для знака зодіаку Діва

Знак зодіаку, який здатний самостійно створити гармонійний і функціональний інтер’єр. Комфорт Дівам приносять геометричні фігури і прямі лінії.

Надмірна необхідність у порядку, примушує Дев оснащувати безліччю поличок і стелажів.

Кухня в будинку Діви – головне місце, яке має бути прибрано до блиску і мати безліч шаф.

Колір і меблі в інтер’єрі для знаків зодіаку Діва

Правильне освітлення, стійка меблі, шикарна гардеробна забезпечує Діві улюблене місце під світі. Меблі повинні мати чіткі форми, екологічна, якісна і практична.

 

Кольори в інтер’єрі для Діви:

·         ніжно-рожевий;

·         кремовий;

·         коричневий.

Дівам підходять ніжні тони, так як вони натури дуже ранимі, але відмінні стратеги.

Інтер’єр для знака зодіаку Терези

Якщо Ви народжені під знаком Терези, то не варто створювати інтер’єр своїми руками – покличте дизайнера.

Сувеніри слід вибирати по фен-шуй (качки-мандаринки, птахи). Слід так само, виділити собі кімнату або маленький офіс, який можна обставити самостійно.

Стихія Терезів – повітря, тому вони люблять свободу і простір, але занадто великі приміщення їм не підійдуть. Величезне значення приділяється аксесуарам, зазвичай Ваги використовують свічки, серветки і різноманітні кухонні предмети.

Терезам близький спокійний інтер’єр, без екстравагантних надмірностей. Їх будинок наповнений любов’ю, затишком і легкістю.

Колір і меблі в інтер’єрі для знака зодіаку Терезів

Меблі для Терезів не особливо значима. Більш важливо її парне число і симетрія. Терези люблять спілкування, тому обов’язковим атрибутом в будинку є зручний великий диван.

 

Кольори в інтер’єрі для Терезів:

·         кава з молоком;

·         кремовий;

·         пастельний.

Тепла гама колірних оформлень є комфортною для даного знаку зодіаку.

Інтер’єр для знака зодіаку Скорпіон

Скорпіон – любитель екзотики, але воліє простий класичний стиль. Ідеальним інтер’єром стане для цього знака приглушене світло, темні громіздкі види штор, оксамит в спальні і світла вітальня.

Інтер’єр в будинку Скорпіона повинен кричати про владу господаря. Шик і багатство в житло має проявлятися у великих і помітних аксесуарах.

Оформити будинок Скорпіону краще в стилі ампір і обов’язково виділити місце для усамітнення.

При будівлі свого будинку Скорпіон буде вибирати спокійне і безлюдне місце. Сам будинок буде солідним і побудованим на довгі століття, швидше за все це буде будинок з цегли або каменю. 

Колір і меблі в інтер’єрі для знака зодіаку Скорпіон

Скорпіонів привертає меблі з прихованими можливостями (розсувні шафи, ширми, столи з таємними відділами). Якість і надійність меблів дуже важливі для вашого знака зодіаку, тому він з легкістю купить меблі на замовлення.

 

Кольори в інтер’єрі для знаку Скорпіон:

·         червоний колір;

·         теракотовий колір в інтер’єрі;

·         чорний.

Скорпіон, не дивлячись на похмурі кольори, здатний створити шикарний і дорогий інтер’єр.

Інтер’єр для знака зодіаку Стрілець

Будинок Стрільця сповнений речей, привезених з далеких подорожей. Через такої пристрасті інтер’єр повинен бути забитий меблями. Простору має бути більш ніж достатньо. Вікна повинна обов’язково бути великими і виходить на жваву вулицю.

Колір і меблі в інтер’єрі для знака зодіаку Стрілець

Обов’язково необхідні шафи, безліч полиць, величезна бібліотека. Меблі повинні бути мобільною і легкою. Рекомендується облаштувати для себе куточок з м’яким і великим кріслом.

 

Кольори інтер’єру для Стрільців:

·         жовтий;

·         сині відтінки;

·         помаранчевий.

Стрільцям підійдуть всі кольори веселки, головне, щоб вони були життєрадісними.

Інтер’єр для знака зодіаку Козеріг

Важливо, щоб будинок Козерога був обладнаний кабінетом і бібліотекою. Консервативний Козеріг не буде ускладнювати своє житло сувенірами і декоративними вазами. Але їхня любов до старовинних і антикварним речам не залишить інтер’єр без родзинки.

Колір і меблі в інтер’єрі для знака зодіаку Козеріг

Меблі повинні бути практичною і виконаної в класичному стилі. Це можуть бути місткі об’ємні шафи, великі ліжка з громіздкими спинками, прямокутний стіл і масивні стільці.

 

Кольори в інтер’єрі для Козерога:

·         білий колір;

·         чорний колір;

·         червоний колір в інтер’єр.

Кольори вибираються строгі і стримані.

Інтер’єр для знака зодіаку Водолій

Водолій є великими експериментатором. Їм підійде такий стиль в інтер’єрі, як авангардний хай тек. Помітні аксесуари, вовняні пледи, даремні дрібнички, складуть основу в інтер’єрі. Водолії дуже непередбачувані, тому в їх інтер’єрі можна знайти все, що душі завгодно.

Колір і меблі в інтер’єрі для знака зодіаку Водолій

Перевагу Водолії віддають сучасної і химерної меблів. Крісла – мішки і плетені килимки відмінно приживуться у вітальні. Дуже приваблює такий знак зодіаку меблі зі скла, плетене крісло і великий стіл.

 

Кольори в інтер’єрі для Водолія:

·         лимонний колір;

·         фіолетовий;

·         колір слонової кістки.

Водолій завжди кидається в крайнощі, тому поєднання кольорів досить різноманітно.

Інтер’єр для знака зодіаку Риби

Риби є представниками романтичного стилю, який передбачає незахаращених і спокій в інтер’єрі. Навіть маленька кімната не повинна бути тісною. Слід втихомирити бажання в безлічі сувенірів і дрібних дрібничок.

Колір і меблі в інтер’єрі для знака зодіаку Риби

Варто вибирати меблі по функціональності і легкості. Дивани повинні складатися, замість шаф краще використовувати вішалки, штори в французькому стилі, рюші і банти.

 

Колір в інтер’єрі для Риб:

·         білий колір;

·         ніжно-блакитний;

·         зелений.

Риби вважаються вразливим і самим романтичним знаком зодіаку, тому кольори повинні уособлювати їх натуру.

Наш будинок повинен бути куточком, в якому відпочиває наше тіло і душа. Створіть гармонію і комфорт і ви зрозумієте, що життя прекрасне! 

До списку новин