загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Вінниці з'явився перший світлофор на сонячній батареї

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
У Вінниці з'явився перший світлофор на сонячній батареї

У Вінниці з'явився перший світлофор на сонячній батареї. Світлофор встановили на Старому місті на перехресті вулиць Московська та Д. Нечая. Про це повідомив директор департаменту енергетики, транспорту та зв’язку Вінницької міської ради Олексій Пидоченко.

Вінниця продовжує реалізовувати проекти, які допомагають економити енергоносії. Новий світлофор на сонячній батареї – один з таких. Його встановлено більше місяця тому на Старому місті на перехресті вулиць Московська та Д. Нечая, а на минулому тижні його під’єднано до сонячної батареї.

Цей світлофорний об’єкт має можливість живитись від двох джерел енергії: загальноміської електромережі  та сонячної батареї. В переважній своїй більшості  регулятор дорожнього руху буде живитись від енергії сонця. Але впродовж зими, коли день коротший, а світла менше, може відбуватись переключення на міську електромережу. Чи буде така необхідність, стане зрозуміло вже цієї зими.

«Впродовж року робота світлофора у такому режимі буде моніторитись. Адже це перший для міста досвід підключення вуличних об’єктів до альтернативних джерел енергії, – розповідає директор департаменту енергетики, транспорту та зв’язку Вінницької міської ради Олексій Пидоченко. – В подальшому ми будемо продовжувати реалізовувати енергоефективні проекти. У нас це передбачено в рамках заходів, які ми розробляли, коли готувались для отримання Європейської енергетичної відзнаки. Відзнаку ми отримали на початку літа, але наша запланована робота буде продовжуватись». 

До списку новин