загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

ТОП-5 найбільш неймовірних випадків везіння

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
ТОП-5 найбільш неймовірних випадків везіння

 «Чому всім щастить, а мені ні?» — Неодноразово задавали ми собі питання. Поспішаємо вас втішити — якщо вам на голову не падала цегла, вас не жалила отруйна змія або міліцію не турбує ваше існування, значить не все ще втрачено і ви можете сміливо назвати себе «щасливчиком». Хочемо поділитися з вами п‘ятіркою найбільш унікальних випадків везіння, пише infosmi.net.

1.       Очолює наш список наступний випадок. «5 грудня 1664 відбулося потоплення корабля, недалеко від узбережжя Уельсу. Всі, хто були на кораблі — потонули, вижити вдалося лише одному — чоловікові на ім’я Хью Уільямс. Минуло понад століття, і на тому ж місці, знову 5 грудня але вже 1785, затонуло інше судно, і єдиним, хто вижив, став чоловік з ім‘ям Х’ю Вільямс. Але це ще не все …. 1860 року, написані 5 грудня і знову таки на цьому ж місці»не пощастило «рибальській шхуні, після краху якої вижив лише один чоловік, якому при народженні дали ім‘я … Х’ю Вільямс!»

2.       Подія, що сталася під другим номером змусить позаздрити завзятих гравців у покер. У 1994 році, Алекс Хемстрі з Америки, перебуваючи в одному з кращих казино Лас-Вегаса, мав за щастя двічі підряд зібрати рояль флеш. З такою ж імовірністю можна почути чисту гру на роялі від мавпи, тривалістю в кілька хвилин, яка виконуватиме уривки з Місячної сонати.

3.       Наступний випадок юної американки хочеться охарактеризувати цитатою з радянської пісні «не щастить нам у смерті — пощастить у коханні». Останнє, звичайно не факт, але з першим ніхто не сперечатиметься. Брайна Хепсель у свої 16 років може похвалитися великим везінням. Одного разу під час зливи, намагаючись закрити вікно, дівчина стала об'єктом удару блискавки, але відбулася вона, як кажуть, легким переляком, незначною тремтінням і невеликим потемнінням пальців рук. Багато хто дивувався удачі дівчата і радили їй зіграти в лотерею. Але там, на жаль, дівчині не пощастило. Все одно, напевно, на краще, що все вийшло не навпаки.

4.       У цьому описі щасливого випадку, головний герой повинен бути вдячний не тільки фортуні, а ще й … доброті дельфінів. Займаючись одного разу серфінгом, Тодд Ендріс був атакований акулою, розміри якої перевищували позначку в 5 метрів. Він почав бити її з останніх сил по носі лівою ногою але відчував, що довго його на таку битву не вистачить. І тут він побачив, як його оточують дельфіни, формують коло або іншими словами захист від акули. Такий же геометричній фігурою вони провели чоловіка до берега. Він був врятований і, напевно, до смерті вдячний їм за такий вчинок.

5.       Хорвата Франо Селака гріх не назвати найщасливішою людиною у світі. У свої 80 років йому явно є що згадати: неодноразове потрапляння в автомобільні аварії, загоряння автомобіля, катастрофа літака, випавши з якого, він знову таки залишився живий. І на завершення до цього всього, вирішивши довести на ділі свою успішність, він виграв джек-пот, прибуток з якого роздав родині і знайомим, сказавши, що щастя не купиш ні за які гроші. І з цим не можна не погодиться.

До списку новин