загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В Індії жінка народила первістка у 70 років

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
В Індії жінка народила первістка у 70 років

Мешканка Індії Далджиндер Каур (Daljinder Kaur) народила первістка в 70 років, через 20 років після настання менопаузи, передає Bangkok Post.

Вона є найстарішою жінкою у світі, яка народила дитину.

У жінки, яка відчайдушно мріяла довгі роки про дитину, з'явився на світ здоровий хлопчик. Син літньої пари з'явився на світ ще 19 квітня, однак представникам преси про народження малюка у 70-річної індіанки стало відомо лише цими днями.

Далджиндер Каур народила хлопчика після двох років лікування у клініці безпліддя у північному індійському штаті Хар'яна разом із своїм 79-річним чоловіком. Власник клініки, де обстежилася індіанка, сказав, що скептично ставився до можливості Каур завагітніти, але всі тести підтвердили її здатність виносити дитину. Дитина була зачата за допомогою власної яйцеклітини і сперматозоїда подружжя. Наразі хлопчик здоровий і бадьорий, хоча має вагу усього 2 кг.

Вважається, що після 45 років ймовірність завагітніти для жінок істотно скорочується, а випадки народження здорових дітей у матерів старше 50 років і зовсім неймовірна рідкість. Стати матір'ю після 70 років жінки й зовсім не мріють, адже шанси на це мізерно малі. У такому віці жіноча репродуктивна система вже зазвичай втрачає здатність до запліднення, і літні дами задовольняються тим, що доглядають онуків або навіть правнуків. Проте, як довела 70-літня Далжіндер Каур з Індії - малоймовірно не означає неможливо.

Попереджуючи напади критиків, Далджиндер Каур сказала, що вона не занадто стара, щоб вперше стати матір'ю. Вона сказала, що після 46 років одруження зі своїм чоловіком вона вже втратила надію мати коли-небудь дитину. За її словами, над нею глузували, оскільки в Індії безпліддя вважається прокляттям від Бога.

"Бог почув наші молитви. Моє життя тепер повне, я відчуваю себе сповненої енергії", - сказала вона.

Її чоловік, Мохіндера Сінгх Гілл, додав, що вони не турбуються про майбутнє, оскільки "Бог дбатиме про все".

Видання повідомляє, що новоспечена мати, незважаючи на вік, енергійна і без няньок піклується про свого малюка. До того ж її найкращим помічником в цій справі став її чоловік.

До списку новин