загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсіонер знайшов на дачі «таємний склад зброї Гітлера»

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

70-річний німецький пенсіонер Пітер Лор виявив біля своєї дачі на сході Німеччини “таємний склад зброї Гітлера”.

Останні роки Лор розшукував гітлерівський потяг із золотом, який, як вважається деякими істориками, міг бути захований нацистами в Польщі або Австрії. Німець навіть придумав власну технологію пошуку металевих предметів, захованих в горах і під землею. Яке ж було здивування пенсіонера, коли він виявив “гітлерівський склад” прямо біля своєї дачі, в Долині Джонса в Тюрінгії.

За словами пенсіонера, з 1930-х років в цьому районі працювали тисячі в’язнів Бухенвальда, якими командував генерал СС Ганс Каммлер. Нещасні рили підземні тунелі, проте ці роботи так і не були завершені, тому що в 1945 році війська нацистів були розбиті. Лор стверджує, що після закінчення війни район Долини Джонса було “зачищено” американцями, які засекретили всю інформацію про гігантську мережі викопаних в цій місцевості бункерів. Німець вважає, що поруч з його нинішньої дачею будувалася “Підземна фортеця” для перших осіб Рейху.

Пенсіонер досліджував місцевість за допомогою 3D-радара, в результаті чого виявив виритий нацистами тунель з практично готовими до використання ядерними бомбами. За словами Лора, невідомо, коли оболонка снарядів продірявиться, проте така ймовірність є. Німець побоюється, що у нього під боком виникне “новий Чорнобиль”.

Влада Тюрінгії, втім, поставилися до попереджень Лора без ентузіазму. Вони відмовилися надіслати в Долину Джонса загін фахівців, а також заборонили пенсіонеру продовжувати пошукові роботи, тому що місцевість, де розташована його дача, є природним заповідником.

 

Джерело:
До списку новин