загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пляцок “Полуничний Рафаело”

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Дуже смачний пляцок. Ніжний і дуже гарний, гості будуть у захваті!

Інгредієнти для форми розміром: 33×22 см.

Бісквіт:4 яйця;0,5 склянки цукру;1 пакетик ванільного цукру;0,75 склянки борошна;1 чайна ложка порошку для випічки;

Збити білки до жорстких піків, додати цукор-пісок і ванільний цукор і продовжувати збивати, поки цукор не розчиниться. Потім додайте яєчні жовтки і обережно перемішайте. Нарешті додайте просіяне через сито борошно з розпушувачем, все акуратно розмішати. Деко вистеліть папером, і випікайте в попередньо нагрітій до 180 градусів за Цельсієм духовці. Випікати близько 20-25 хвилин.Вийміть з форми і дайте бісквіту охолонути.Полуничний крем:800 г полуниці;250 мл 30% вершків;2 пакетика полуничного желе;

Розчинити желе в 1 склянці води (відповідно до рецепту на упаковці) і дати трохи охолонути. Полуницю вимити, почистити. Половину полуниці розрізати на шматки, іншу половину розтерти в блендері в кашу. Охолоджені вершки збити в густу піну, додати розтерту полуницю і акуратно перемішати. Потім додати (охолоджене) желе весь час при цьому перемішшуючи міксером на з низькій швидкості. В кінці додати нарізані полуниці і акуратно перемішати з кремом. Викласти полуничний крем на бісквіт і охолодити.Крем “Рафаело”:250 мл 30% вершків;1 пакетик згущувача для вершків125 мл яєчного лікеру(в ідеалі Адвокат);80 г бісквітного печива;50 г білого шоколаду;4 столові ложки тертого кокоса;2 чайні ложки желатину;

Розчинити шоколад з 2 столовими ложками вершків на “паровій бані”. Збийте охолоджені вершки до твердих піків зі згущувачем, а потім весь час перемішуючи на низькій швидкості міксера додати послідовно лікер, шоколад і подрібнене печиво і кокосову стружку. Нарешті, додайте желатин, розчинений в 2-х столових ложках гарячої води(дуже акуратно, спочатку желатин ромішати в незначній кількості крему…) Дану масу викладаємо на добре охолоджений полунийний крем, вирівняти та повторно вставити пляцок в холодильник.

Крем вершковий:500 мл 30% вершків;2 столові ложки гранульованого цукру;2 чайні ложки желатину;

Розчинити желатин в 2 столові ложки гарячої води. Охолоджені вершки з цукром збити до жостких піків. Потім, додати желатин і перемішати. Викладаємо вершковий крем на крем “Рафаелло”. Поверхню пляцка вирівняти.

100 г пелюсток мигдалю підсмажити на сухій сковороді. і посипати ними верх пляцка.

Смачного!

 

 

Джерело:
До списку новин