загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як зберігати ламінат

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Ламінований паркет або, просто кажучи, ламінат на сьогоднішній день є одним з найбільш затребуваних оздоблювальних матеріалів, які застосовуються при влаштуванні підлог. Ламінат простий у використанні і монтажі, міцний, естетичний, але, разом з тим, вимагає дотримання деяких особливих умов при транспортуванні і зберіганні перед використанням.

Інструкція

  1. Перед тим як помістити ламінат на тривале або тимчасове зберігання, огляньте панелі. Відразу ж відберіть ті з них, які з якихось причин виявилися пошкодженими або спочатку дефектними. Не має сенсу зберігати панелі, які згодом все одно будуть відбраковані при монтажі підлоги.
  2. Перед безпосередній укладанням ламината дайте йому відлежатися не менше двох діб, або навіть довше. Забезпечте в приміщенні, де будуть зберігатися панелі, температуру повітря не нижче 18 градусів і вологість в межах 50-60%, але ні в якому разі не вище 75%. Якщо ламінат придбаний в упаковці, залиште її недоторканою до самого використання, це дозволить зберегти робочі якості матеріалу.
  3. Виберіть для зберігання ламінату місце, що виключає проникнення води під плівкове покриття. Переконайтеся, що в місці зберігання панелі не можуть піддатися випадковому механічному впливу від падіння великих предметів. На упаковки з панелями не ставте ніяких інших виробів і не кладіть інших будівельних матеріалів. Особливо уважно поставтеся до збереження замкових з’єднань, оберігаючи їх від можливої ​​деформації.
  4. Забезпечте необхідний мікроклімат при приміщенні ламінату на тривале зберігання. Приміщення повинно бути сухим, досить добре прогрівається і не мають протягом. Зберігати ламінат слід в горизонтальному положенні. Якщо дозволяє площа приміщення, укладіть панелі в його центрі, щоб відстань до стін перевищувала 1 м.
  5. Витримайте стабільну кліматичну середу в приміщенні, де передбачається укладання ламінату, протягом декількох діб. Температура повітря повинна бути вище 18 градусів, вологість не повинна перевищувати 70%. Краще всього, якщо умови зберігання панелей до установки і умови в приміщенні, де ламінат слід експлуатувати, будуть збігатися.

 

Джерело:
До списку новин