загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Кілька порад, як позбутися пня без зайвих зусиль

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Кожен власник присадибної ділянки відмінно знає, що крім закладки нового саду, посадки чагарників і квітів, бувають випадки, коли необхідно позбутися старих або малопродуктивних дерев. Ця проблема може також виникнути на новій ділянці, коли потрібно викорчовувати пеньки дерев для звільнення території.

В принципі, зрубати або спиляти стовбур дерева досить просто. Однак що робити з пеньком? Адже для того, щоби його викорчувати потрібно витратити багато часу і зусиль. Деякі розраховують на свою силу, і намагаються розгойдати обрубки за допомогою спеціальних важелів. Інші намагаються розмити грунт і підпиляти найбільш потужні корені. Треті просто поливають пеньки соляркою і підпалюють.

Пропонуємо вашій увазі два способи, як позбутися пня не докладаючи багато зусиль.

Спосіб 1

У дупло або спеціально пророблені отвори вноситься велика кількість натрієвої або калійної селітри, після чого пень закривається плівкою. Через півроку його підпалюють. Вогонь і хімічна реакція знищують навіть підземну частину старої рослини.

Зверніть увагу! Цей спосіб не можна використовувати на торф'яних ґрунтах, оскільки вони легко загоряються і їх непросто гасити.

Спосіб 2

Аміачна селітра або сечовина використовуються як у попередньому способі. Однак необхідність у підпалі відпадає сама собою. Через кілька років після проведення процедури від пня не залишається й сліду.

Джерело:
До списку новин