загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Фінляндії сотні пенсіонерів 70+ вишикувались у чергу за безкоштовними квитками на рок-фестиваль

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Організатори фестивалю пропонують безкоштовний вхідний квиток на один день громадянам старше 70 років. 

6 липня на торговій площі у фінському місті Турку сотні повних ентузіазму людей похилого віку стояли в черзі за безкоштовними квитками на рок-фестиваль Ruisrock, передає Yle. 

Щороку, ось уже 47 років в місті Турку проходить рок-фестиваль Ruisrock. Цього літа він відбудеться в найближчі вихідні - 7-9 липня. Там виступатимуть Kygo, Bastille, Tove Lo, Charlie XCX, Stormzy, Paramore та інші виконавці.

Перші пенсіонери з'явилися на місці о десятій годині ранку, вже за годину до того, як організатори стали роздавати браслети, за якими можна увійти на територію фестивалю. Ruisrock вже протягом декількох років пропонує безкоштовні браслети літнім людям. Пропуск буде діяти всього один день, а щоб потрапити на музичний захід, бажаючим потрібно буде показати посвідчення особи. Документ, у якому вказано вік більше 70 років, дає право бабусям і дідусям погуляти на фесті.

Один з організаторів Ruisrock Мікко Ніемеля каже, що цього року на фестиваль роздадуть 1 тисячу безкоштовних браслетів. Минулого року їх роздали 500, але через великий попит організатори вирішили подвоїти кількість.


Джерело:
До списку новин