загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

10 ознак розумної людини

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Стаття, призначена для тих, хто вважає себе найрозумнішим.

Звичайно, всі хочуть бути найрозумнішими. Однак, вічне життєве правило говорить, що обов'язково знайдеться хтось кращий, хтось винахідливіший чи креативніший. Але не розчаровуйтесь завчасно. Це всього лиш означає, що вам є в кого повчитись і до чого прагнути.

То як визначити, чи людина справді розумна? Ось головні ознаки:

  1. Вона не говорить так багато, як ви, тому що порозумнішала завдяки вмінню слухати.
  2. Вона знає багато такого, що не стосується її спеціалізації. Це перевага широкого світогляду, коли людину цікавить, що роблять інші.
  3. Вона "жонглює" домівкою, роботою і особистими інтересами з чудернацькою спритністю і ніколи не схиляється до застарілого поняття "Баланс життя і роботи". І коли вона "жонглює", їй якимось чином вдається на всі 100% віддатися тій справі, якою вона займається, на всіх фронтах. Хоча ви розумієте, що такі люди здійснюють певні кроки "за лаштунками", так би мовити, аби їх життя було абсолютно спокійним і збалансованим.
  4. Вона, ймовірно, використовує соціальні медіа. Не завжди, але, ймовірно. І це не тільки ще один шанс прислухатись до інших. Вона використовує соціальні медіа, щоби поповнити свій мозок новими знаннями, з якими могла би не зіткнутись у повсякденному житті.
  5. Навіть якщо справи йдуть зовсім погано, вона буде посміхатися. Розумні люди ніколи не падають у відчай, тому що їх мізки надають їм альтернативи швидше, аніж щось погане може трапитися.
  6. Вона здогадується, що, зазвичай, є найрозумнішою людиною в компанії, але не витрачає свій час, акцентуючи на цьому увагу. Натомість, вона приймає це як особистий виклик, щоби перевірити, чи зможе зробити всіх інших найрозумнішими також.
  7. Якщо вона - менеджер, то зробить все можливе, щоби її працівники розумнішали, ставали більш спорідненими і більш популярними у команді, ніж вона сама. Вона не боїться, тому що знає, що розум синергетичний.
  8. Вона має приховані навички, про які ніхто не здогадується, поки вони не стають потрібними. Їй не потрібно демонструвати повністю всі свої можливості, щоби довести, що вона краща, ніж всі інші.
  9. Вона може мати або не мати дорогу престижну освіту. І ви ніколи про це не дізнаєтеся, спілкуючись з нею, доки до ваших рук не потрапить її резюме.
  10. Вона ніколи, ні за яких обставин, не змусить вас відчувати себе дурним, навіть якщо це буде легко. Розумні люди навчилися на гіркому досвіді: коли ви когось принижуєте, цим самим псуєте собі авторитет.

І на останок: Якщо ви хочете бути по-справжньому розумним, скористайтеся порадою Стіва Джобса "Залишайтеся голодними. Залишайтеся дурними".

 

Джерело:
До списку новин