загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Шоколадно-карамельні трюфелі

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Розкішний смак цих цукерок залишить незабутнє враження у всіх, кому пощастить їх спробувати! До того ж, готувати їх зовсім не складно і швидко.

Інгредієнти:
200 г 30% вершків
90 г дрібний цукор
150 г темний шоколад 70%
100 г молочний шоколад
30 г вершкове масло
1 велика щіпка морської солі
несолодкий какао-порошок для прокатки.

Приготування

Крупно нарізати шоколад і помістити його в скляний посуд. Нагріти вершки до початку кипіння, в той же час, нагріти окремо цукор до його карамелізації. Коли карамель набуде  красивий глибокий колір, зняти каструлю з вогню і влити потроху, щоб зупинити кипіння вершків, постійно перемішуючи. Нагріти і розмішати до повного розчинення грудок. Зняти з вогню, розтопити вершкове масло, нарізане маленькими кубиками і додати дрібку морської солі. Залити карамельним соусом шоколад, в два прийоми, перемішуючи від центру назовні за допомогою шпателя, до отримання однорідної і глянсовою маси. Дати охолонути, накрити фольгою і поставити в холодильник протягом не менше 3 годин. Потім сформувати невеликі кульки і обваляти їх у великій кількості какао. Помістити в герметичний контейнер і зберігати в холодильнику.

Смачного!

Джерело:
До списку новин