загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Повідомлення

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Законопроектом (реєстр.№11082) з метою вдосконалення порядку сплати підвищеного розміру єдиного внеску окремими категоріями осіб пропонується уточнити норму частини 9 статті 8 Закону "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування" стосовно переліку законів, які встановлюють порядок пенсійного забезпечення для осіб, що одержують пенсію у підвищеному розмірі. А саме, доповнити норму переліком таких законів: "Про дипломатичну службу", "Про судову експертизу", "Про судоустрій і статус суддів", "Про Кабінет Міністрів України", Податковий кодекс України. Крім того, проектом закону передбачено уточнення щодо сплати підвищеного розміру єдиного внеску із заробітку лише за основним місцем роботи.

На думку членів Комітету, реалізація запропонованих ініціатив встановить єдині підходи та конкретизує перелік осіб, що сплачують єдиний внесок у розмірі 6,1 відсотка, а відтак, забезпечить додержання рівних прав і обов’язків для всіх осіб, пенсії яким призначаються в порядку та на умовах, визначених Законом "Про державну службу", та призведе до однозначного тлумачення питання щодо порядку сплати єдиного соціального внеску із заробітку за роботу за сумісництвом.

До списку новин