загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Львові літніх людей навчають користуватися комп’ютером

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

«Пенсіонери бажають бути освіченими. Ми бачимо це по тих запитаннях, які ставлять наші «учні», по тому, з яким бажанням вони вивчають таку незвичну для них річ – комп’ютер. Це розвіює стереотип, що пенсіонерів нічого не цікавить в житті, і показує, що для літніх людей просто немає достатньо можливостей піднімати свій рівень розвитку», - розповіла керівник відділу роботи з людьми літнього віку об'єднання САМОПОМІЧ Людмила Гришко, повідомляють у прес-службі Львівської міської ради.

САМОПОМІЧ уже 2 роки працює над програмами для літніх людей. Це і лекції та семінари на цікаві теми, і екскурсії історичними районами Львова, і навіть правильне поводження із домашньою грядкою для тих, в кого вона є. І от прийшов час для вивчення ключової речі сучасного світу – комп’ютера, йдеться у повідомленні.

«Ми навчаємо літніх людей основ комп’ютерних наук: як користуватись комп'ютером, як спілкуватись із рідними, як знаходитись в курсі подій, що відбуваються в Україні та світі. Групи є абсолютно безкоштовними і потребують лише попередньої реєстрації», - каже Людмила Гришко.

Зараз комп’ютерні курси проводяться на вулиці Стрийській, однак до кінця осені такі групи відкриються ще у трьох районах міста. Дізнатись більше та зареєструватись можна за тел. 297-1000. В жовтні САМОПОМІЧ оголошує новий набір на комп’ютерні курси.

Додамо, об’єднання САМОПОМІЧ втілює унікальну програму для літніх людей. Програми для пенсіонерів налічують три основні напрями: здоров’я, дозвілля, навчальні програми. Для пенсіонерів проводять лекції відомих лікарів, комп’ютерні курси та вечори відпочинку. Щоосені відбувається Ярмарок літніх людей, що збирає в одному місці усі види дозвілля та відпочинку для старших людей.

До списку новин