загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

До 2050 року пенсіонерів у світі буде більше, ніж дітей — доповідь ООН

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Згідно з доповіддю ООН, в світі буде більше пенсіонерів, ніж дітей, до 2050 року, повідомляє Daily Mail. У доповіді говориться, що число сторічних жителів зросте з 316 тис. сьогодні до 3 млн до 2050 року.

Генеральний секретар ООН Пан Гі Мун попередив, що державам будуть кинуті серйозні виклики в таких областях, як охорона здоров'я і пенсійне забезпечення. Передбачувані зміни відбудуться завдяки прогресу в медицині, посиленню захисту прав літніх людей та зростанню економічного процвітання, відзначає автор статті Сем Уебб.

Крім того, доповідь звертає увагу, що багато літніх людей по всьому світу піддаються дискримінації, образам і насильству. Також у ньому йдеться про зростання проблеми деменції. Загальне число людей, які страждають старечим недоумством, буде практично подвоюватися кожні 20 років.

«Однак до 2012 року тільки 8 країн у світі мають національні програми по боротьбі з деменцією», — говорить Річард Блевітт з HelpAge International.

 

До списку новин