загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Експерт пояснив, кому вигідна пенсійна реформа

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Середній розмір пенсій «простих» громадян в Україні складає приблизно 1,3 тис. грн. Пенсії народних депутатів, прокурорів та суддів в кілька разів більше, ніж пенсії більшості громадян України.

Про це повідомив експерт з соціальних питань Павло Розенко під час прес-конференції.

За його словами, на сьогоднішній день середній розмір пенсій «простих» громадян в Україні складає приблизно 1,3 тис. грн., Серед військовослужбовців — 2 тис. грн., Чорнобильців — близько 3 тис. грн. Однак, як зазначив П. Розенко, митники-пенсіонери отримують вже, в середньому, по 4,5 тис. грн., Судді — по 7 тис. грн., А народні депутати — по 15,5 тис. грн.

«Ось і відповідь на питання, для кого була проведена пенсійна реформа. Очевидно, що для суддів, прокурорів і народних депутатів України, середній розмір яких у 3-15 разів більша, ніж у звичайної людини», — підкреслив експерт.

При цьому він пояснив, що така «несправедлива» система призводить, в тому числі, і до того, що бізнес не хоче платити

До списку новин