загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Подружжя літніх людей встановило дивний дорожній знак

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Літня пара самостійно встановила дотепний дорожній знак з написом "Пригальмуйте - в раю немає місця", щоби водії їздили повільніше.

Після того, як пенсіонери з британського села Лімпстоун самостійно встановили незвичний дорожній знак, у них виникло непорозуміння з місцевою владою. Справа в тому, що дорожній знак несправжній.

Подружжю Джорджу і Мері Труел навіть написали листа з проханням прибрати знак, оскільки тут і так діє обмеження швидкості до 60 кілометрів на годину.

У свій захист пенсіонери сказали, що мають право розміщувати, що їм заманеться, оскільки земельна ділянка біля дороги належить їм.

"Просто швидкість надто велика. Ми розуміємо, що живемо біля дороги і ми приймаємо те, що на цій дорозі багато машин", - пояснила витівку подружжя 84-річна Мері.

Пара пенсіонерів встановила знак після того, як їм стало лячно переходити дорогу. Виготовлення дотепного знаку оплатив їхній син.

 

До списку новин