загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

На Волині відкрили "Університет третього віку"

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У Володимир-Волинському відкрито "Університет третього віку", проект має на меті практичну реалізацію принципу навчання впродовж усього життя, в т.ч. людей похилого віку

 

Навчання проводитиметься безоплатно, а надання пенсіонерам соціально-педагогічної послуги для підтримки фізичних, психологічних та соціальних здібностей не потребує залучення додаткових коштів, адже з людьми займатимуться як спеціалісти місцевого терцентру, так і викладачі-волонтери. До організації навчання залучені викладачі мистецьких шкіл міста, наукові співробітники історичного музею, заповідника "Стародавній Володимир". Принцип "рівний-рівному" є одним із основоположних в організації такого навчання, викладатимуть також люди похилого віку, які мають досвід та освіту, обізнані з тематикою, передбаченою програмою. В університеті працюватимуть два факультети: "Мистецький" та "Історико-краєзнавчий". Максимальний набір у групу - до 25 осіб. На сьогодні до участі у навчальному курсі зголосилося вже 15 слухачів, проте заяви від охочих пенсіонерів продовжують інтенсивно надходити.

До списку новин