загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Чиновники пенсійний вік підняли, а собі зберегли спецпенсії, – екс-міністр

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

В Україні є проблема пенсійного віку, і замовчувати її не можна. Приємно було б говорити, що в нас на пенсію будуть іти «в утробі матері», але є реалії.

 

Про це сьогодні у Львові на прес-конференції заявив кандидат у народні депутати від партії «УДАР», екс-міністр фінансів Віктор Пинзеник.

 

Він зазначив, що якби ідеєю пенсійної реформи було не лише підвищення пенсійного віку, а й рівність усіх пенсіонерів, ці зміни зовсім по-іншому прийняли б у суспільстві.

 

«Рівність не в розмірах пенсій, а рівність у правилах, за якими двоє людей при однаковій зарплаті і стажу будуть мати однакову пенсію, чого в Україні немає. В таких умовах зовсім інакше сприймало б суспільство пенсійний вік. Але коли пенсійний вік підняли, а собі зберегли особливі умови пенсійного забезпечення, то в даному випадку дуже важко очікувати на розуміння жінок, для яких зараз пенсійний вік підвищили», – заявив Пинзеник.

 

«Коли мова йде про проблеми країни, влада має демонструвати жест самообмежень. Тоді люди інакше будуть це сприймати», – сказав він.

До списку новин