загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

3192,6 млн. грн. надійшло до бюджету Пенсійного фонду України за 9 місяців 2012 року

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Три мільярди 192 мільйони шістсот тисяч гривень надійшло з усіх джерел фінансування до бюджету Пенсійного фонду України в Тернопільській області за 9 місяців цього року.

Алла Якубовська, заступник начальника ГУ Пенсійного Фонду України в Тернопільській області: «На ріст фонду оплати праці вплинуло зростання мінімального розміру заробітної плати, збільшення в  порівнянні до початку року на 2094 одиниці кількості страхувальників».

Кількість працюючих в області зменшилася більш як на три з половиною тисячі осіб. Через що Пенсійний Фонд втрачає єдиного внеску щомісячно як мінімум на мільйон триста тисяч гривень.

Алла Якубовська, заступник начальника ГУ Пенсійного Фонду України в Тернопільській області: «Органами Пенсійного Фонду України в області разом з контролюючими органами проведено 86 перевірок у суб’єктів господарської діяльності щодо дотримання законодавства про оплату праці. По 4068 суб’єктах господарювання направлені матеріали до контролюючих та правоохоронних органів щодо розгляду порушення трудових прав працівників та легалізації заробітної плати. Виявлено 488 неоформлених найманих працівників, 301 з них залучено до сплати внесків».

Сім мільйонів триста тисяч гривень  сплати єдиного  внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування боргують пенсійному платники. Найбільше недоплатили у Тернополі та Тернопільському районі. Тут винні мільйон дев’ятсот та півтора мільйони відповідно. Більш як чотириста тисяч  гривень повинні сплатити платники у Бережанському, Гусятинському, Кременецькому та Чортківському районах.   І ще більше трьохсот тисяч боргу на Монастирищині.

До списку новин