загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Тігіпко планує здешевити театри для пенсіонерів та студентів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Віце-прем’єр-міністр України – міністр соціальної політики Сергій Тігіпко вважає, що в театрах необхідно впроваджували пільгові квитки для пенсіонерів, студентів та інших соціально незахищених категорій громадян.

"Давайте не забувати про інвалідів, літніх людей, молодь і створювати їм можливості для перегляду вистав", - переконаний Сергій Тігіпко.

Віце-прем’єр зауважив, що у всі часи фінансувати культуру було складно. Проте, на його думку, держава все одно повинна знаходити гроші на культуру. Адже культура і духовність тісно пов’язані з розвитком у сфері економіки та соціальної політики.

До слова, Сергій Тігіпко пообіцяв забезпечити робочими місцями усіх, хто хоче і може працювати, а також створити стимули для підвищення конкурентоспроможності працездатного населення.

До списку новин