загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Свято для пенсіонерів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Придніпровська районна організація Товариства Червоного Хреста України в приміщенні Черкаської міської бібліотеки для дітей організувала святкову зустріч одиноких людей похилого віку, ветеранів війни та праці, інвалідів.

 

На захід були запрошені учні школи мистецтв, музичної школи та заслужений акордеоніст ТрапезніковЮ.К.

Свято проходило під гаслом: «Милосердя не має віку й статі. Приєднуйся до руху Червоного Хреста!» за театралізованим сценарієм.

Діти вітали гостей піснями, віршами, гуморесками. Дует «Калинонька» виконав низку українських пісень. З захватом гості-пенсіонери брали участь у конкурсі «Згадай пісню!».

 

Дитячий інструментальний ансамбль виконав декілька музичних творів та акомпанував разом з акордеоністом під час участі гостей в співочому конкурсі.

Для всіх гостей був організований солодкий стіл з вітальним короваєм та солодощами.

 

А на завершення всім присутнім гостям були вручені продуктові набори.

До списку новин