загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В Івано-Франківську говорили про резерви для наповнення бюджету Фонду

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

    Органи пенсійного фонду України чітко дотримуються своїх зобов’язань перед пенсіонерами і забезпечили виплати понад 370 тис.  одержувачів пенсій. Середній розмір пенсій нині перевищив 1250 грн. Про це йшлося на засіданні колегії при начальнику головного управління Пенсійного фонду України в області 19 жовтня ц.р.

Аналізуючи роботу  Фонду за 9 місяців 2012 року, виступаючі – керівники провідних підрозділів головного управління Пенсійного фонду України в області - основну увагу приділяли пошуку резервів збільшення власних надходжень, зокрема, скороченню заборгованості до бюджету Фонду за рахунок тісної співпраці з органами влади  та місцевого самоврядування, активізації участі у заходах із легалізації заробітної плати, поліпшеннювзаємодії з органами виконавчої служби у примусовому стягненні боргів. 

       Начальник головного управління Анатолій Назаров наголосив, що пріоритети діяльності органів Пенсійного фонду України  в області незмінні: це - забезпечення надходжень до бюджету Фонду та дотримання вимог законодавства щодо своєчасності призначення і перерахунку пенсій.

До списку новин