загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Сторічний дідусь став татком. Удруге

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Йому майже століття і він став татом. У 96-річного індійського фермера народився син. Другий. Стареган каже, що здатен на більше, але вирішив зупинитися. Бо ж ще треба поставити на ноги тих діточок, що вже є. Історія найстарішого молодого татуся – від Володимира Чекурди.

Крихітку Ранджита на руки бере не прадід чи дід, то його рідний батько. Молодий татусь Рамаджит Рагхав – найстаріший отець у світі. За документами йому 96. Сам каже, він років на 10 старший. Бо коли народився, свідоцтв про народження в Індії ще не видавали, а вік рахували вельми приблизно. З дружиною познайомився десь у вісімдесят, до цього – жінок не знав.

Рамаджит Рагхав, тато-рекордсмен:

Жодної віагри. Навіщо вона мені. Я й так можу 3-4 рази за ніч. А ліків я зроду-віку не вживав.

Найстарішим молодим татусем Рамаджит стає вже вдруге. Він побив власного рекорда, що його встановив два роки тому, коли народився первісток. Таємниця довголіття й здоров`я, ділиться, в харчуванні. Татко-рекордсмен споживає лише молоко, масло та мигдаль. Досі доглядає двох корів та вирощує городину.

Рамаджит Рагхав, тато-рекордсмен:

Треба ще синів поставити на ноги. Хочу, щоби вони стали чиновниками. Я все життя гарував. Може, хоч їм буде легше жити.

Більше дітей не хоче, боїться, що не встигне виростити. Задля цього наважився на стерилізацію – це буде його перший візит до лікаря. 

До списку новин