загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсійний вік: ООН виповнюється 67 років

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Організація Об'єднаних Націй сьогодні, 24 жовтня, святкує 67-річчя з дня свого заснування. У вівторок генсек Пан Гі Мун виступив з традиційним посланням, в якому наголосив на унікальній ролі організації, здатної нести тягар відповідальності за безпеку і процвітання народів світу, повідомляє російська служба Радіо ООН. У залі Генеральної Асамблеї ООН у середу відбудеться концерт Послання світу, в ході якого виступить легендарний американський співак і композитор Стіві Вандер. 

 

ООН - міжнародна організація, створена для підтримки та зміцнення міжнародного миру і безпеки, розвитку співробітництва між державами. Основи діяльності огранізації та структура розроблялися в роки Другої світової війни провідними учасниками антигітлерівської коаліції. Назва Об'єднані Нації була вперше використана у Декларації Об'єднаних Націй, підписаній 1 січня 1942 року. 

У цей день - 24 жовтня 1945 набув чинності Статут ООН - єдиний міжнародний документ, який накладає чіткі та певні зобов'язання на всі держави світу, який утворює своєрідний фундамент світового правопорядку, міжнародної законності та справедливості.  ООН - лауреат Нобелівської премії миру (2001), премії "За внесок у створення більш організованого світу і зміцнення миру в усьому світі" присуджена спільно організації та її Генеральному секретарю Кофі Аннану. У 1988 році Нобелівську премію миру отримали миротворчі сили ООН.

До списку новин