загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Житомиряни з обмеженими можливостями виступатимуть на Всеукраїнському фестивалі

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Нещодавно фестиваль творчості осіб з обмеженими фізичними можливостями «Барви життя» пройшов в Житомирі.

На фестивалі люди з обмеженими фізичними можливостями мали змогу представити свої творчі роботи, серед яких судді визначали найкращі.

Відтак робори оцінювалися у 5 номінаціях, зокрема, декоративно-прикладне, хореографічне, вокально-хорове, театральне та літературне мистецтво, повідомляє Житомирський обласний центр народної творчості.

Переможці конкурсу делегуються до Києва на Всеукраїнський фестиваль творчих осіб з обмеженими фізичними можливостями «Барви життя» та нагороджуються дипломами та пам’ятними подарунками.

В рамках проведення обласного фестивалю творчості відбулася виставка декоративно-прикладного мистецтва.

Фестиваль проводився задля залучення людей з обмеженими фізичними можливостями до занять різними видами художньої творчості, виявлення нових талановитих виконавців, сприяння процесу реабілітації і соціальної адаптації людей з особливими фізичними можливостями засобами мистецтва, залучення провідних діячів культури і мистецтв для надання їм творчої та методичної допомоги, привернення уваги громадян до проблеми інвалідів.

 

До списку новин