загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсійний фонд назвав найбільш злісних боржників

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Пенсійний фонд оприлюднив інформацію про економічно-активні підприємства, що мають найбільші обсяги заборгованості зі сплати єдиного внеску станом на 1 жовтня 2012 року.

 

У розміщеному на офіційному веб-сайті Фонду переліку - по п'ять найбільших боржників по кожному з 27 регіонів країни, із зазначенням прізвищ, імен та по-батькові їх керівників.

 

"Першість" у рейтингу боржників утримують Казенне підприємство "Шосткинський казенний "Зірка", яке заборгувало Пенсійному фонду 83,7 млн грн, Харківське комунальне підприємство "Міськелектротранс" - 70,5 млн грн, ПАТ "Шахтоуправління Донбас" - 70,2 млн грн, Державне підприємство "Дзержинськвугілля" - 66,5 млн грн.

 

На 1 жовтня 2012 року 135 підприємств заборгували 354,9 млн грн єдиного внеску та 712,9 млн грн страхових внесків та інших платежів до Фонду.

 

Нагадаємо, раніше співробітники Управління Державної служби по боротьбі з економічною злочинністю Криму викрили пенсіонерку, яка примудрилася отримувати виплати відразу в двох державах.

 

Так, в 2000 році мешканка Сімферополя звернулася в одне з міських управлінь Пенсійного фонду із заявою про нарахування пенсії за віком. При цьому вона навмисне приховала факт отримання аналогічних виплат у Росії.

До списку новин