загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Дзвінки з питань пенсійної реформи прийматиме Урядовий контактний центр – Мінсоцполітики

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Відтепер, аби отримати фахові відповіді щодо питань пенсійної реформи, громадяни мають звертатися до Урядового контактного центру або в Контакт-центр Пенсійного фонду України.

 

Про це повідомили УКРІНФОРМу в прес-службі Міністерства соціальної політики України.

 

«Після 19 жовтня для отримання консультацій з питань пенсійного забезпечення можна буде звертатися до Урядового контактного центру або в Контакт-центр Пенсійного фонду України (тел. 0-800-503-753)», - йдеться у повідомленні.

 

Окрім того, наголосили у Мінсоцполітики, звернення громадян приймають і фахівці Урядового контактного центру за тел.0-800-507-309 або через веб-сайт www.ukc.gov.ua. «Звернення надсилаються органам виконавчої влади відповідно до компетенції, які розглядають їх та надають письмові відповіді заявникам Урядового контактного центру. Дзвінки на вказані номери зі стаціонарних телефонів у межах України безкоштовні», - уточнили в прес-службі.

 

Такі новації, йдеться у повідомленні, обумовлені тим, що 19 жовтня 2012 року завершується проект USAID FINREP «Проект розвитку фінансового сектору», завдяки якому фінансувалася.

До списку новин