загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Голова Вищої ради юстиції вимагає звільнення судді, який оштрафував пенсіонерку за агітацію проти Партії регіонів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Голова Вищої ради юстиції Володимир Колесниченко вимагає звільнення судді, який оштрафував пенсіонерку за агітацію проти Партії регіонів.

 

Він вважає, що таким чином суддя дискредитував саму партію, повідомила прес-служба Вищої ради юстиції.

 

"Голова Вищої ради юстиції Володимир Колесниченко вніс пропозицію про звільнення одного із суддів Новобузького районного суду Миколаївської області за прийняття сфальсифікованого рішення про притягнення громадянки Репіхович О.С. до адміністративної відповідальності за агітацію "не голосувати за Партію регіонів". Вказане рішення було прийнято з метою дискредитації Партії регіонів напередодні виборів", - йдеться в повідомленні.

 

Як уже повідомляло агентство, Новобузький районний суд оштрафував двох осіб (громадського активіста Василя Луценка та пенсіонерку Ольгу Репіхович) за те, що 6 серпня під час зустрічі з депутатами облради вони порушили обмеження ведення передвиборчої агітації з населенням, під час якої закликали не голосувати за Партію регіонів. Кожен має заплатити 510 гривень штрафу.

 

Обидва рішення активно обговорюються у соцмережах. Користувачі інтернету вважають, що суддя зробив партії регіонів "медвежу" послугу: адже такі рішення нічого крім обурення у громадян не викликають.

 

До списку новин