загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Не забудьте перевести годинник!

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

28 жовтня, в день виборів, Україна знову переводить стрілки годинників на одну годину назад, так переходячи на зимовий час.

 

Його вважають оптимальним для 95% території України. Після тривалих дискусій уряд запропонував залишити саме такий час упродовж усього року й більше не рухати стрілки годинників. На літній час Україна переходила, аби не створювати великої різниці в годинах для гостей Євро-2012, що приїздили з Європи.

 

Проти маніпуляцій із часом виступають медики. Вони стверджують, що часові коливання погано впливають на здоров’я людей, особливо старшого віку. Переведення годинника в будь-який бік збиває біоритми та погіршує самопочуття, може викликати тимчасовий стрес.

 

Приблизно місяць після переведення стрілок годинника люди відчувають погіршення самопочуття: в перший тиждень на 62% збільшується кількість звернень людей із захворюваннями серцево-судинної системи. Аби уникнути проблем зі здоров’ям, медики рекомендують підготувати організм до змін завчасно: протягом декількох днів варто лягати спати пізніше, з кожним днем збільшуючи інтервал на 10 хвилин.

До списку новин