загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Член Європарламенту про Україну: "Непотрібно робити з майбутнього члена ЄС пристосуванця"

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Інтеграція України в Євросоюз принесе чималу користь самому політичному об'єднанню. Таку думку висловив член Європейського парламенту від Литовської республіки Віктор Успасских перед прес-показом у Києві першої частини литовського фільму "Україна в контексті Європи: від минулого до майбутнього".

 

"Я дивлюсь на широкий інтерес і бачу, що для Європейського Союзу вступ України у ЄС принесе чималу користь самому Євросоюзу. І це потрібно розуміти. Непотрібно робити з майбутнього члена якогось пристосуванця, це не правда. Це країна з великою культурою, великою територією, спеціалістами, технологічними можливостями і так далі. І цими цінностями також буде користуватися Євросоюз", - розповів експерт.

 

Він зазначив, що інтеграція України в ЄС дасть велику свободу людям – це вільне пересування та робота.

 

"Мої дії спрямовані, як члена Європейського парламенту, здолати всі можливі ходи, щоб Україна була на швидкому шляху інтеграції в Європейський союз. І найголовніше це повинна розуміти влада на всіх рівнях, оскільки інтеграція дасть велику свободу людям. Ми це знаємо з власного досвіду. Для людей це великий шанс", - розповів він.

 

На запитання, чи сприяє входженню України до Євросоюзу недемократичні процеси, які відбуваються в країні, Віктор Успасских відповів: "Порівняти Білорусь і Україну по рівню демократії, напевно, взагалі не можливо. Україна набагато демократичніша країна. Не спілкуючись в демократичному суспільстві здолати прогрес у демократії неможливо".

 

До списку новин