загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсіонера виписали з лікарні, бо не зізнався, за кого проголосує

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Дніпропетровська обласна організація партії «УДАР» заявляє про системні порушення під час виборів у Дніпропетровській області. А з іншого боку - масова "госпіталізація"

 

Про це сьогодні на прес-конференції повідомив керівник юридичної служби обласного штабу партії «УДАР» В’ячеслав Шестириков.

 

«Зафіксовано низку системних порушень, які можуть призвести до зриву виборів в області», - заявив він.

 

За його словами, одним з основних порушень є масове включення до списків виборців так званих «мертвих душ». Зокрема, в окрузі №35 Нікополя одночасно виявлено 60 заяв, написаних одним почерком з проханням проголосувати вдома.

 

За словами В.Шестирикова реально виявилося, що люди, від чийого імені було написано заяви, нічого про це не знають.

 

Також він зазначив, що в окрузі №25 (Красногвардійський район, Дніпропетровська) встановлені численні випадки включення у списки двійників.

 

«Таких випадків зафіксовано понад 200», - уточнив він.

 

За його словами, третім системним порушенням партія «УДАР» вважає масову госпіталізацію пацієнтів до лікарень Дніпропетровщини.

 

«У кожній лікарні Дніпропетровщини кількість виборців на спецдільницях напередодні голосування збільшилось від 3 до 10 разів від середньостатистичної кількості у стаціонарі»,- зазначив В.Шестириков.

 

Він уточнив, що зокрема, на спецдільниці 121/365 кількість виборців у списках збільшилась із 67 до 270. Після перевірки та уточнення списків прізвища цих виборців були знайдені в списках інших дільниць округу №25.

 

Також, за словами представника «УДАР», в Дніпропетровській обласній лікарні ім. Мечнікова виявлено факт термінової виписки з лікарні пенсіонера через те, що він відмовився повідомляти, за кого голосуватиме.

Керівник юридичної служби Дніпропетровського обласного штабу «УДАР» повідомив, що на кожному окрузі Дніпропетровської області партія «УДАР» вже зафіксувала по 2-3 значних порушення, які будуть передані до ЦВК та правоохоронних органів.

До списку новин